Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کرمانشاه گفت: حدود 85 درصد اوراق قضایی در این استان به صورت الکترونیکی ابلاغ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، شهرام کرمی امروز در جمع اصحاب رسانه در خصوص فرایند الکترونیکی شدن خدمات در دادگستری و محاکم قضایی استان، اظهار داشت: دستگاه قضایی سعی کرده تعداد ترافیک و مراجعه کنندگان را به صورت برون‌سپاری تا حدودی کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دستگاه قضایی بدین منظور از چند سال قبل در راستای الکترونیکی کردن دادرسی فعالیت می‌کند، اما بعد از شیوع ویروس کرونا و اهمیت این موضوع سرعت گرفته است.

دادستان کرمانشاه گفت: یکی از اقدامات مهم برای رسیدن به این هدف تاسیس دفاتر خدمات قضایی در خارج از دادگستری بوده که مردم در این دفاتر شکایت خود را در سامانه ثنا (ثبت‌نام الکترونیک) ثبت می‌کنند و تا زمانی که اخطار از طریق پیامک صادر نشود نیاز به مراجعه به دادسرا و دادگاه نیست.

«ثنا» سامانه‌ای برای مشاهده تا پیگیری ابلاغ قضایی

وی در توضیح سامانه ثنا، تصریح کرد: ثبت در این سامانه با کد ملی و سایر مشخصات و آدرس است و صرفا به منظور ابلاغ و اخطار از طریق پیامک است و دیگر نیازی به مراجعه مامور انتظامی یا مامور ابلاغ به درب منزل نیست.

کرمی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی از طریق ایجاد دفاتر خدمات قضایی الکترونیکی و سامانه سنا که ابلاغ الکترونیکی است وارد عمل شده و روزبه‌روز در حال گسترش است و لازمه آن این است که مردم در این سامانه ثبت‌نام کند.

دادستان کرمانشاه یادآور شد: به عنوان نمونه در بحث ابلاغ اوراق قضایی که یک چالش بسیار بزرگ با معضلات خاص خود بود الان در دادگستری کل استان به صورت میانگین نزدیک به 85 درصد به صورت الکترونیکی است که اگر مردم همکاری کنند و در سامانه سنا ثبت‌نام کنند در آینده نزدیک این رقم به 100درصد می‌رسد.

وی ادامه داد: اگر در این سامانه ثبت‌نام کنید در هر کجای ایران در هر مرجع قضایی علیه شما دادخواستی مطرح شود بلافاصله پیامک آن ارسال شده و با اطلاع از موضوع تدارک دفاع از خود را خواهید دید و احقاق حق می‌کنید.

کرمی از عموم مردم خواست قبل از هر اتفاقی در سامانه ثنا ثبت‌نام کنند و افزود: بعد از ثبت‌نام پیامک تایید ثبت‌نام ارسال می‌شود و از طریق تلفن همراه اخطاریه، احضاریه و هرگونه اوراق قضایی در سامانه ثنا قابل مشاهده است.

وی در ادامه در خصوص پرونده آسیه پناهی، شهروند حاشیه‌نشین که 30 اردیبهشت‌ماه امسال هنگام تخریب سکونتگاه غیرمجاز در شهرک فدک کرمانشاه فوت کرد، اظهار داشت: پرونده پناهی با حواشی خود، سیر قضایی را طی کرده، پاسخ  پزشکی قانونی مرگ بر اثر عوارض قلبی و نارسایی شدید قلبی (سکته قلبی) بوده است.

کرمی افزود: اما سوال دستگاه قضایی و بازپرس از پزشکی قانونی این است که آیا این عملیات که برای تخریب انجام شده و استرس‌هایی که به این خانم وارد شده در تسریع مرگ نقش داشته است؟، چقدر به آن سرعت بخشیده؟ و چه مقدار در مرگ موثر بوده است؟.

دادستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: پزشکی قانونی قرار است ظرف یک هفته آینده با تشکیل کمیسیون‌های تخصصی خود پاسخ دستگاه قضا را بدهد که اگر پاسخ مثبت باشد کیفر خواست از طرف دادستانی صادر و برای تعیین مجازات به دادگاه کیفری ارسال می‌شود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه رسانه ابلاغ دستگاه قضایی دادستان کرمی ابلاغ الکترونیکی ثنا آسیه پناهی سکته قلبی استرس دادستان کرمانشاه دستگاه قضایی پزشکی قانونی اوراق قضایی سامانه ثنا ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۹۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد و استفاده از ارفاقات قانونی برای افرادی که حائز شرایط هستند، اعمال شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام علی موحدی‌راد، امروز _سه‌شنبه دوازدهم اردیبهشت_ در بازدید از زندان مرکزی زاهدان و دیدار و گفت‌وگوی چهره به چهره با مددجویان اظهار کرد: زندانی کردن یک فرد از خانواده یا طایفه باعث ایجاد سایر مشکلات اقتصادی و فرهنگی می‌شود و انتظار می‌رود در رابطه با افرادی که در مرحله اول مرتکب جرم می‌شوند به دید یک مجرم نگاه نشود و به صورت جزئی دلیل ارتکاب جرم بررسی شود.

وی ادامه داد: نگاه قاضی باید سازنده باشد و همچنین تبعات حبس در نظر گرفته شود و افرادی که دارای شرایط ارفاقات قانونی هستند، نسبت به آنها این امتیاز اعمال و اجازه بازگشت افراد به جامعه داده شود.

رییس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان افزود: وظیفه قوه قضائیه فقط محکمه‌داری در دادسراها یا دادگاه‌ها نیست و وظایف مهم دیگری در قانون اساسی بر عهده قوه قضائیه گذاشته شده که احیای حقوق عامه و همچنین تامین آزادی مشروع است از مهم‌ترین آنهاست.

موحدی‌راد با اشاره به اینکه تحقق رافت اسلامی برای متهمان بر مبنای چارچوب‌های قانونی مشخص شده است، تصریح کرد: رویکرد جدید کمک به آزادی متهمان و محکومان نادم و دریچه‌ای به سوی افرادی است که حضور آنها در جامعه مخل امنیت نخواهد بود.

گفتنی است، در این بازدید پروژه‌های عمرانی ساخته شده کانون اصلاح تربیت و همچنین سالن ورزشی مجموعه اداره کل زندان‌های استان افتتاح و در پایان از قضاتی که در مورد انجام مسائل قضایی از جمله عفو، تعلیق و نظام آزادی مشروع تلاش کردند، تقدیر شد.

همچنین رئیس کل و قضات شعبات با حضور در اندرزگاه‌های ندامتگاه مرکزی زاهدان و دیدار چهره به چهره با مددجویان به بررسی مشکلات قضایی و پرونده‌ای آنان پرداختند.

کد خبر 749426

دیگر خبرها

  • سازش در ۲۲ هزار پرونده قضایی هرمزگان طی سال گذشته
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • مرگ کودک ۷ ساله در مازندران با سقوط کمد
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر
  • بازدید رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از دادگستری سیریک
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • صدور حکم ۷۰۰۰ پرونده کارگری و کارفرمایی در کرمانشاه
  • آزادسازی ۳ هزار مترمربع از حریم قانونی راه در حمیدیه
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد