Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری در نشست خبری افزود: یکی از موفقیت های دستگاه قضایی در سال گذشته اجرای ابلاغ الکترونیک و سامانه ثبت نامه الکترونیکی بود و در همین راستا موفق شدیم مردم و ذینفعان را از طریق شبکه و سامانه احراز هویت کنیم به این ترتیب که از ابتدای راه اندازی سامانه ثبت نام الکترونیکی بالغ بر 10 میلیون و 377 هزار نفر از شهروندان ثبت نام کرده اند به این ترتیب که اگر با این افراد کار قضایی داشته باشیم می توانیم به تلفن همراه آنها پیامک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: هم اکنون 70 درصد ابلاغ های دستگاه قضا به صورت الکترونیکی صادر می شود و این مزیت اضافه بر فواید اقتصادی و جلوگیری از تضییع حقوق شهروندی است.
شهریاری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا در روند ثبت نام الکترونیکی قضایی گاهی اخلال ایجاد می شود؟ افزود: دو سامانه را با امکانات قبلی خود راه اندازی کردیم و هیچ بودجه جداگانه ای به ما پرداخت نشد و بر همین اساس به دلیل کمبود منابع در خصوص تجهیزات زیرساختی با مشکلاتی مواجه شدیم اما با مساعدت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین با بهره گیری از برخی اعتبارات قوه قضائیه موفق شدیم برخی مشکلات زیرساختی و حوزه های نرم افزاری را برطرف کنیم.
وی گفت: هم اکنون 489 دفتر فعال خدمات الکترونیک قضایی در کشور داریم که 130 دفتر دیگر به زودی راه اندازی می شود و در فروردین امسال برای هزار و 200 دفتر در شهرستان ها فراخوان دادیم که در حال پیگیری راه اندازی آن هستیم.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه افزود: برای مراکز استان ها نیز به زودی فراخوان خواهیم داد تا 263 دفتر دیگر در مراکز استان ها راه اندازی شود و تا پایان سال تلاش خواهد شد تعداد دفاتر فعال الکترونیک قضایی در کشور به 2 هزار دفتر برسد.
شهریاری گفت: در سال گذشته برخی خدمات مربوط به شوراهای حل اختلاف و دیوان عدالت اداری نیز در این دفاتر ارائه شد و تلاش می کنیم 23 خدمت دیگر در این دفاتر اضافه شود.
وی افزود : در خصوص خدمات کیفری هم تلاش شده است مشکلات نرم افزاری برطرف شود و بر همین اساس تا مهر امسال در خصوص ثبت شکواییه هم اقداماتی صورت می گیرد.
شهریاری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا با سامانه و بانک ژنتیک مجرمان نیز ارتباط دارید؟ گفت: سامانه سجل کیفری را راه اندازی کرده ایم و در اختیارات قضات قرار داده ایم و قضات می توانند سوابق مجرمان را استعلام کنند و هم اکنون نیز بحث بانک ژنتیک مجرمان در پزشکی قانونی در حال اجراست و اطلاعات دقیقی از این بانک ندارم اما ما خودمان طرحی را در نظر داریم که احراز هویت از طریق اثرانگشت صورت گیرد.
معاون رئیس قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نقشه جرم در قوه قضائیه به کجا رسید و آیا مشکل موازی کاری اش با پلیس حل شده است؟ افزود: عناوین مجرمانه خود را با نیروی انتظامی همسان کرده ایم و اکنون مقدمات کار برای یکپارچه سازی نقشه جرم فراهم شده است.
شهریاری گفت: ما خودمان حدود 4 سال است نقشه جرم کیفری را داریم و نیروی انتظامی هم می تواند از سامانه ما بهره برداری کند اما باید تعاملی میان ما و نیروی انتظامی شکل گیرد و اگر سامانه استعلامات برقرار شود این تعامل نیز برقرار خواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از چه طریق بر عملکرد دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی نظارت دارید ؟ افزود : علاوه بر این دفاتر بازرسی، کانون دفاتر خدمات الکترونیک نیز بر عملکرد این دفاتر نظارت دارد و اگر تخلفی صورت گیرد هیأت های بدوی رسیدگی می کنند و تاکنون دو دفتر به دلیل تخلفاتی از جمله دریافت بیش از تعرفه تعلیق شده اند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ابلاغ قضايي سنتي قوه خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۵۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناری آنا، نشست تخصصی تقریب مذاهب با حضور علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مسیب داوری مشاور قائم مقام دانشگاه و دبیر دبیرخانه تقریب مذاهب اسلامی کشور، افشین غنی زاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، حجت الاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، محسن کرمی رئیس دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، ماموستا عبدالرحمن مرادی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه، حجت الاسلام محرابی رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، حجت الاسلام ایرانی رئیس حوزه‌های علمیه استان، دبیر کانون‌های دانشجویی مهدوی و تقریب، جمعی از بانوان پیشرو در امور مهدوی و فرهنگی حجت الاسلام میرزایی مدیرکل تبلیغات استان، صحرایی رئیس سازمان بسیج رسانه استان، محمد الماسی رئیس اداره مذهبی فرهنگی اداره شهرداری مرکز استان، حجت الاسلام عبدی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان، ماموستا صادقی امام جمعه موقت کرمانشاه و حاج احمد محمدی رئیس شورای فرهنگی اجتماعی اهل سنت در جمع تعدادی از صاحبان اندیشه، نخبگان و استادان دانشگاه در سالن جلسات شهید فخری زاده دانشکده علوم پزشکی واحد کرمانشاه برگزارشد.

غنی زاده در همایش تخصصی تقریب مذاهب با قدردانی از حضور جمعی از علما و مسئولان در این جلسه اظهار کرد: شاهدیم که با وجود مذاهب مختلف در کرمانشاه ارتباط خوبی بین حوزه‌های مختلف چه شیعه و چه سنی وجود دارد و همه با تمام وجود پای نظام و اهداف عالیه آن ایستاده اند، در سال‌های دفاع مقدس نیز همه در کنار هم با قدرت از مرز‌ها و حریم و حدود دفاع کردند و پای انقلاب و نظام اسلامی خود بودند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه بیان کرد: دفتر تقریب مذاهب واحد واستان کرمانشاه در کنار دفتر مقام معظم رهبری همیشه جلساتی با حضور اندیشمندان شیعه و سنی داشته اند و بر مسئله تقریب بیشتر تاکید شده تا این دفتر خیلی بیشتر ماهیت مثبت خود را در زمینه تقریب مذاهب نشان دهد و امیدوارم شاهد این باشیم که اسلام در کل دنیا بیشتر دیده شود و در کل دنیا عدالت اسلامی حاکم شود. 

سروری مجد هم با ابراز خرسندی به دلیل حضور در جمع حاضران همایش تخصصی تقریب مذاهب استان کرمانشاه اظهار کرد: الحمدلله حاضران در جلسه همه شخصیت‌های تقریبی و صاحب اندیشه هستند و از این لحاظ خرسندم و در مورد نقش دانشگاه آزاد اسلامی در مسئله تقریب باید بگویم؛ دانشگاه آزاد اسلامی با یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار دانشجو در سراسر کشور، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته و ۲۰ هزار کارمند و با ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاهی بیش از ۴۰ سال در عرصه آموزش عالی مشغول خدمت است و حدود ۷ میلیون فارغ التحصیل دارد که در همه ارکان نظام و سمت‌ها و مناسب مختلف مشغول خدمت هستند و درکنار آموزش عالی در مدارس سما با ۸۰۰ مدرسه ۱۵۰ هزار دانش آموز مشغول تحصیل هستند.

قائم مقام رئیس دانشگاه دانشگاه آزاد بیان کرد: در دوره جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی با شناختی که از واحد‌های تلفیقی و استان‌های مرزی پیدا کردیم، خطر نفوذ افکار بیگانه که به شیعه و سنی رحم نمی‌کنند دیده شد که نمونه آن را در پدیده داعش دیدیم و متوجه شدیم یکی از قشر‌های آسیب پذیر ما جوانان و نوجوانان هستند، که اگر نخبگان جامعه، علمای اعلام، اساتید دانشگاه و دانشجویان به شناخت و باور در برابر افکار بیگانه مجهز شوند، که یکی از هدف‌های آنان ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی با نیت ایجاد گسستگی بین امت اسلامی است باید فرزندان خود را در راه آگاهی از نیات دشمن نابکار مجهز و واکسینه کنیم.

وی توضیح داد: از سال ۹۸ دفاتر تقریب اسلامی را تاسیس کردیم، ابتدا در خراسان رضوی و بعد سیستان و گلستان و سایر استان‌های مرزی و حوادث سال ۱۴۰۱ نشان داد این دفاتر تقریب چقدر در دانشگاه موثر است و با وجود این دفاتر چقدر دانشگاه از آن حوادث سربلند بیرون آمد، در جریان غزه هم به فکر تقریب بین الادیان هم افتادیم، با نیت دفاع از مظلوم از هر مذهبی که باشند و در میلاد حضرت مسیح نشست بیت الادیانی تخصصی در واحد تهران مرکز داشتیم با حضور استادانی از ادیان مختلف و چقدر این جلسه مفید بود در دفاع از مردم غزه و این تقریب هم اهمیت خود را نشان داده، از سال ۹۸ تاکنون به مدت ۵ سال تعداد ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد اسلامی داریم و دیدیم که در استان تهران و البرز و فارس هم با این که مرزی نیستند وجود این دفاتر مهم است تا با دعوت از علما و استادان، دانشگاه آزاد اسلامی محور تقریب مذاهب و پایگاه گفتگو‌های تقریبی باشد.

سروری مجد توضیح داد: یک شورای راهبری نیز با کمک مجمع جهانی تقریب و دانشگاه مذاهب اسلامی تاسیس کرده ایم و استادان مبرز عضو این شورا به ریاست دکتر طهرانچی هستند که تحولات تقریب و فعالیت دفاتر را پیگیری و بررسی می‌کنند و در استان کرمانشاه نیز به ریاست دکتر غنی زاده و با حضور دکتر کرمی این دفتر فعالیت دارد و نهاد رهبری نیز در فکر تدوین کتاب معارفی در استان‌های تلفیقی است تا کتاب‌هایی متناسب با مذهب آنان چاپ شود، ضمنا مجمع تقریب بین المذاهب وقتی با عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی مواجه شد پیشنهاد داد تا سایر دانشگا‌ها و مدارس نیز از دانشگاه آزاد الگو بگیرند.

حجت الاسلام امین معظمی گودرزی نیز در این جلسه اظهار کرد: خداوند باریتعالی و رسول مکرم اسلام از ما امت اسلامی می‌خواهند تا همه اختلافات را کنا ربگذاریم و به دستگیره محکم الهی چنگ بزنیم تا مسیر سعادت جامعه اسلامی را با شکوه طی کنیم و مقام معظم رهبری نیز می‌فرمایند نبش قبر گذشته هیچ فایده‌ای ندارد، چون ما دشمنان واحدی داریم که او نمی‌خواهد هیچ کدام ما نفس بکشیم.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه توضیح داد: از دانشگاه آزاد اسلامی و به طور خاص دفتر تقریب مذاهب و ویژه دکتر کرمی که رسالت عظیمی دارند تشکر می‌کنم و یکی از نمونه‌های بارز در کشور، استان کرمانشاه است که با وجود فرق و ادیان مختلف در این استان نمونه و زبانزد است و در کمتر استانی می‌بینیم که با این همه تنوع فرهنگی و مذهب اقلیم وجود داشته باشد و مردم در کنار هم با مهربانی زندگی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است