Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مرکز آمار قوه قضائیه گفت: با راه اندازی سامانه ابلاغ الکترونیک اوراق قضایی با توجه به آیین دادرسی الکترونیک هم اکنون بیش از 50 درصد ابلاغ‌ها در کشور به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص نیوز  حمید نجم آبادی، معاون امور عمومی و پشتیبانی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه پیش از ظهر امروز(یکشنبه) در مراسم تجلیل از فعالان برتر سامانه‌های سمپ و ثنا در قزوین اظهار کرد: فناوری‌های گوناگون به سرعت در جهان در حال پیشرفت است به همین جهت قوه قضاییه نیز جهت آسایش عمومی به دنبال الکترونیکی کردن بسیاری از خدمات خود به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی به مشکلات متعدد ابلاغ های سنتی اوراق قضایی اشاره کرد و افزود: در گذشته تنها 15 تا 20 درصد اوراق به صورت واقعی به طرفین پرونده ابلاغ می‌شد و بقیه موارد یا امکان ابلاغ وجود نداشت یا به صورت ابلاغ های قانونی صورت می‌پذیرفت. 

این مسئول تصریح کرد: در گذشته بسیاری از مراجعین به دادگستری‌ها مدعی بودند که اوراق قضایی به آنها ابلاغ نشده است که همین امر موجب تجدید وقت، اعاده دادرسی و در نتیجه موجب اطاله دادرسی می‌شد که یکی از مشکلات جدی قوه قضاییه همین موضوع اطاله دادرسی پرونده‌ها است. 

وی ادامه داد: با توجه به زندگی‌های امروز و بحث آپارتمان نشینی و مشکلاتی که ابلاغ‌های سنتی داشت موجب می‌شد که در بسیاری از ابلاغ‌ها مخصوصا ابلاغ به صورت الصاق در محل حریم خصوصی افراد رعایت نشود که این موضوع با امر قانون گذار که بارها تاکید کرده است که حریم خصوصی افراد رعایت شود در تناقض بوده و تبعات منفی ای را نیز در جامعه به دنبال داشت. 

سامانه سمپ در آینده خدمات متعددی را ارائه می‌دهد
نجم آبادی به تصویب آئین دادرسی الکترونیک همزمان با آیین دادرسی کیفری در مجلس شورای اسلامی در سال 92 اشاره کرد و اظهار کرد: با راه اندازی سامانه ابلاغ الکترونیک اوراق قضایی با توجه به آیین دادرسی الکترونیک هم اکنون بیش از 50 درصد ابلاغ‌ها در کشور به صورت الکترونیک انجام می‌شود. 

معاون امور عمومی و پشتیبانی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه اذعان کرد: سامانه ثنا در استان قزوین از سال 95 به صورت پایلوت راه اندازی شد و دادگستری استان قزوین در امر ابلاغ الکترونیک عملکرد بسیار خوبی را داشته است به طوری که امروز حدود 57 درصد ابلاغ‌های استان قزوین به صورت الکترونیکی انجام می‌گیرد. 

وی به اهمیت سامانه ثنا اشاره کرد و گفت: به جهت اینکه مردم بتوانند ارتباط مستقیمی با دادگستری‌ها داشته باشد و بسیاری از خدمات قوه قضاییه را به صورت غیرحضوری دریافت کنند، لازم است که در این سامانه ثبت نام کنند و این امر مهم برای مردم یک ضرورت است.

این مسئول اضافه کرد: چون ممکن است بسیاری از افراد به طرق مختلف مانند شاکی، متهم، مطلع، شاهد و موارد دیگر با پرونده‌های متعدد قضایی در ارتباط باشند و به همین خاطر کلیه مراجعین به دستگاه قضایی ابتدا باید در این سامانه ثبت نام کنند. 

نجم آبادی در خصوص راه اندازی سامانه سمپ (سامانه مدیریت پرونده‌ها) نیز گفت: سامانه سمپ در آینده خدمات متعددی را به مردم ارائه خواهد داد که یکی از این خدمات ابلاغ الکترونیک است که هم اکنون در حال انجام است و این سامانه به عنوان مادر سامانه ابلاغ محسوب می‌شود. 

وی در پایان عنوان کرد: لازم است همکاران دادگستری‌ها اطلاعات افراد را به طور دقیق در این سامانه ثبت نمایند تا یک بانک اطلاعاتی دقیق در اختیار داشته باشند تا بتوانند در آینده خدمات متعددی را به کمک سامانه سمپ به صورت الکترونیکی در اختیار مردم قرار دهند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۸۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس حوزه‌ قضایی جرقویه در آیین افتتاح این دفتر گفت: دفتر خدمات قضایی جرقویه، شصت و نهمین دفتر خدمات الکترونیک در سطح استان است که ارائه خدمات قضایی به مردم را آسانتر می‌کند.
سیدحسن علوی نائینی با اشاره به وسعت و پراکندگی شهرستان گفت: با مدیر این دفتر به منظور ایجاد باجه خدمات الکترونیک قضایی در شهر حسن آباد مرکز بخش جرقویه علیا نیز هماهنگی شده است تا برای دسترسی به خدمات قضایی، به طی کردن مسافت طولانی اهالی به نقاط مختلف شهرستان نیاز نباشد.
شهرستان جرقویه با حدود ۴۲ هزار نفر جمعیت از دو بخش مرکزی و جرقویه علیا تشکیل شده که در مجموع ۴ شهر و ۲۱ روستا را شامل می‌شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک
  • وزیر کشور: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه انتخابیه به روایت وزیر کشور
  • ویژگی مهم مرحله دوم انتخابات مجلس برای اولین بار در کشور
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران