Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-معاون قوه قضائيه از صرفه جويي 32 ميليارد توماني ناشي از سامانه ابلاغ الکترونيکي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا،حجت الاسلام والمسلمين حميد شهرياري درباره جزئيات و مزاياي سامانه ابلاغ الکترونيک افزود: اين سامانه پس از دو سال مطالعه در سال 95 براي نخستين بار در دستگاه قضايي راه اندازي شد.
وي اين سامانه را يکي از مهمترين وظايف دستگاه قضايي خواند و گفت: از آبان سال گذشته تاکنون بالغ بر 30 ميليون ابلاغيه در دستگاه قضايي صادر شده که شش و نيم ميليون از اين تعداد به صورت ابلاغ الکترونيکي بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون قوه قضاييه افزود: چون شهروندان در ابلاغ الکترونيکي ثبت نام کرده اند طبق آمارهاي ما در ارديبهشت امسال بالغ بر 98 درصد ابلاغ ها به دست شهروندان رسيده است اما در روش هاي سنتي بنا به گزارش هايي که از افراد باتجربه به دستمان رسيده است نهايتا 15 درصد ابلاغ ها به دست مردم مي رسيده است و 85 درصد ابلاغ ها قانوني بوده است يعني يا نصب مي شده‏، يا انداخته مي شده است و يا به هر طريقي به دست صاحبان ابلاغ نمي رسيده است.
شهرياري گفت: ابلاغ به روش سنتي منجر به واخواهي و تجديد اوقات مي شده است که خودش زمان رسيدگي را طولاني مي کند.
وي افزود: خوشبختانه با ابلاغ الکترونيکي اين مسئله در دستگاه قضايي حل شده است و افرادي که ثبت نام کرده باشند مي توانند با در اختيار قرار دادن شماره تلفن همراهشان‏، ابلاغ هايشان را به صورت الکترونيکي دريافت کنند.
شهرياري گفت: به دليل اينکه ما در اين سيستم ديگر نيازي به بکارگيري از پست يا چيزي از اين قبيل نداريم در شش ماه گذشته بالغ بر 13 ميليون سفر درون شهري شهروندان کاسته شده است و علاوه بر اين شاهد افزايش رضايتمندي مردم هم بوده ايم چراکه مطمئن هستند که ابلاغ ها بدستشان مي رسند.
رئيس مرکز آمار و فنآوري اطلاعات قوه قضاييه افزود: يکي از معضلات دستگاه قضايي پيش و پس از انقلاب، بحث ابلاغ بود که وقتي ما امور فنآوري را در دستگاه قضايي آغاز کرديم به ما گفته شد که اگر ابلاغ الکترونيکي در دستگاه قضايي به تنهايي راه اندازي شود بخش قابل ملاحظه اي از مشکلات مردم در خصوص دريافت اطلاعات مورد نيازشان و قرارهايي که صادر مي شود حل خواهد شد در حالي که قبلا 15 درصد ابلاغيه ها بدست شهروندان مي رسيد.
شهرياري براي بهره مندي از خدمات سامانه ابلاغ به سامانه ثبت نام الکترونيکي (ثنا) اشاره کرد و گفت: افراد حقيقي مي توانند با مراجعه به اين سامانه اطلاعاتي درباره محل اقامت و تلفن همراه خود ارائه کنند و پس از ثبت نام از طريق شبکه، احراز هويت صورت مي گيرد و هم اکنون بالغ بر دو و نيم ميليون نفر از شهروندان ما در اين سامانه ثبت نام کرده اند که مي توانند مطمئن باشند هر نوع قرار، ابلاغ و يا مسائل مربوط به آنها در دستگاه قضايي از طريق پيامک به آنها اعلام مي شود.
معاون رئيس قوه قضاييه از شهروندان درخواست کرد که چنانچه مايل هستند اطلاعاتي درباره پرونده هاي قضايي شان به آنها واصل شود براي ثبت نام به دفاتر خدمات الکترونيک يا به دفاتر دادگاه ها يا دادسراها مراجعه کنند.
شهرياري گفت: علاوه بر اين با همکاري سازمان ثبت احوال موفق شده ايم در اين مدت همه پرونده ها را از روي عکس، احراز هويت کنيم و احراز هويت اشخاص از اين طريق در مراجع قضايي ميسور شده است.
وي افزود: اکنون بالغ بر اطلاعات 32 ميليون نفر از شهروندان ما در سامانه هاي مختلف وجود دارد که ما در اختيار مراجع قضايي قرار داده ايم.
رئيس مرکز آمار و فنآوري اطلاعات قوه قضاييه گفت: سامانه ثبت نام بسيار گسترده است و در سال آينده بنا داريم در خصوص ثبت نام وکلا و کارشناسان هم اقدام کنيم که مي توانند تحت شبکه، احراز هويت شوند و از دفاتر خودشان يا محل اقامت خودشان، خدمات مورد نيازشان را دريافت کنند.
شهرياري افزود: اشخاص حقوقي هم ثبت نام شان امسال انجام خواهد شد تا قرارها و ابلاغيه هايي که به نامشان صادر مي شود از طريق سامانه ابلاغ به آنها ابلاغ شود.
وي در پاسخ به سؤالي مبني بر اينکه آيا سامانه ابلاغ فقط منحصر به افرادي است که در قوه قضاييه پرونده دارند؟ گفت: اين سامانه گسترده است و حتي کساني که در دستگاه قضايي پرونده ندارند مي توانند ثبت نام کنند تا اگر احيانا زماني پرونده قضايي داشتند اطلاعات آن برايشان ابلاغ شود.
معاون رئيس قوه قضاييه افزود: ما به دستگاه هاي ديگر هم اعلام آمادگي کرده ايم که احراز هويت، تحت شبکه برايشان انجام شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۸۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند

یادگار احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه سامانه یکتا سامانه جدیدی است که رسالت آن ساماندهی اصناف و مکاسب است، تاکید کرد: همه مکاسب و اصناف باید در سامانه یکتا ثبت نام و کد مرتبط با آن صنف و فعالیت اقتصادی را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه به عبارت دیگر سامانه یکتا همان جواز کسب اما به صورت الکترونیکی است، افزود: کسانی که جواز کسب کاغذی دارند با مراجعه به این سامانه می‌بایست جواز الکترونیکی کار خود را نیز دریافت کنند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان بیان کرد: ۲۵ اردیبهشت ماه آخرین مهلت استفاده از از درگاه ملی مجوزها موسوم به یکتا است و از اصناف می‌خواهیم که در این راستا اقدام کنند.

احمدی با بیان اینکه دریافت مجوزهای الکترونیکی کسب و کار چندان دشوار نیست، گفت: اطلاعات هویتی و برخی مجوزها در این سامانه قرار می‌گیرد تا افراد بتوانند جواز الکترونیکی دریافت نمایند.

وی افزود: در راستای اجرای اصل ۴۴ تمام مجوزهای کسب و کارها باید الکترونیکی شود و لذا همه اصناف باید به سایت «مجوز» مراجعه و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و این کار حتی با تلفن همراه و در دست داشتن کارت ملی و سریال کارت ملی، امکان پذیر است.

رئیس سازمان صمت استان سمنان بیان کرد: تقویت هوشمندسازی خدمات دولت به اصناف یکی از مزیت‌ها و البته هدف گذاری‌های سامانه یکتا سامانه هوشمند سازی مجوزهای کسب و کار است.

کد خبر 6095457

دیگر خبرها

  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است